diumenge, 14 d’octubre del 2012

Pont complet!


CATALÀ:

Senyors, la cosa ja està en marxa!! Encara no em donat gas però els motors ja estan encesos.
El diumenge ha començat exactament igual que acabava dissabte, enganxat al portàtil mirant l’Ironman de Hawai. Està clar que com més t’esforces en alguna cosa, més gran és la felicitat quan l’aconsegueixes i aquella colla de bèsties s’hi havien esforçat molt! Tot i això... no se perquè... crec que Hawai l’any vinent serà encara més interessant jejeje
De bon matí... o millor dit, de bon migia agafavem la bicicleta amb una de les noies que més m’ha vist patir esportivament parlant, l’Anna Flaquer amb la que hem compartit ben bé 10 anyets d’entrenos de natació a Calella. Hem fet una sortida molt tranquila enganxats a un grupet d’avis que a aquelles hores ja tornaven de fer l’esmorzar, ha sigut realment entretingut...són uns picats!!
A l’arribar, un bon dinar i una tarda de relax, de les que et dónen l’energia necessària per aguantar ben bé fins dijous a la tarda o divendres! Amb les piles carregades i ja a Sabadell toca desfer maletes i mentalitzar-se, que després d’un pont d’aquest estil tornar a la rutina acadèmica sempre fa una mica de mal!

Per acabar volia comentar-vos als que us interessi que els dies 2,3 i 4 de novembre a Tossa de Mar en Miquel Blanchart juntament amb Wefeel monten un training camp que té molt bona pinta. Jo, sens dubte (sempre que el mister li sembli bé), hi treuré el cap. No us ho podeu perdre: bueno, bonito i barato jeje Si us interessa envie-me un facebook a mi o contacteu amb wefeel (wefeel sport).

Bona setmana a tothom!






CASTELLANO:

Señores, la cosa ya está en marcha! Aunque no hayamos dado gas los motores ya están encendidos.
El domingo ha empezado exactamente igual que terminó el sabado, pegado al portátil mirando el Ironman de Hawai. Está claro que como más te esfurzas en algo más feliz eres cuando lo consigues y todas esas béstias se habían esforzado y mucho! Todo y ello... no se porqué... me da a mi que el año que viene aun va a ser más interesante jejeje
De buena mañana... o mejor dicho, de buen mediodia cogemos la bici con una de las chicas que más me ha visto sufrir deportivamente hablando, Anna Flaquer, con la que he compartido unos 10 años de entrenos de natación en Calella. Hemos hecho una salida muy tranquila pegados a un grupito de abuelos que a esas horas ya volvían de desayunar, ha sido realmente entretenido... son unos picados!!
Al llegar, una buena comida y tarde de relax, de las que te dan la energia necesaria para aguantar mínimo hasta el jueves por la tarde o el viernes! Con las pilas cargadas y ya en Sabadell toca deshacer maletas y mentalizarse, que después de un puente de este estilo volver a la rutina académica siempre duele un poco!

Para terminar quería comentar a los que os interese que los días 2,3 y 4 de noviembre en Tossa de Mar, Miquel Blanchart juntamente con Wefeel montan un training camp que tiene muy buena pinta. Yo, sin duda (siempre que el mister me deje) iré a sacar la cabeza. No os lo podéis perder, bueno, bonito y barato jeje

Buena semana a todo el mundo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada