dijous, 1 de novembre del 2012

HELP

Us explicaré una història. Abans de començar, vull dir que sé que el que ara explicaré no és un problema vital, però jo crec que els problemes són més o menys importants depenent de la persona i depenent de la situació amb la que et trobis, és per això que problemes no vitals poden arribar a ser com a mínim preocupants.

Fa un any i sis mesos que vaig començar a fer triatló. Me'n recordo del meu primer dia, amb en Miquel i en Paco, vam nedar i vam anar a córrer 1 hora. Vam fer uns 15 km amb alguns canvis de ritme... quan vaig arribar vaig notar una petita molèstia a la tíbia i als bessons... no sabia ben bé què era i vaig pensar tant jo, com tots, que era normal que després de nedar durant 13 anys, em fessin mal les cames quan corrés.

A dia d'avui, miro enrere durant aquest any i he passat molts moments bons i menys bons, però una de les coses que em ve al cap és que no he pogut tornar a córrer MAI com aquell dia. De fet, no he tornat a fer mai 15 km. No se si és periostitis o sobrecàrrega o qualsevol altra cosa que se'm pugui acudir però nois... n'estic fart! Encara vaig amb la roba de córrer, vinc de la platja, de trotar durant 13 minuts a 5:30 el km i tornant caminant fins al cotxe (vaig amb cotxe fins a la platja per no haver de córrer ni 1 km sobre asfalt). No se què pensar. Tinc molts motius per ser feliç i ho sóc, però no esportivament. Esportivament em trobo davant d'una situació on he trobat el meu esport, el que em fa content i el que em fa disfrutar però alhora em trobo davant d'un esport que no puc fer com vull i on no veig la solució, ni jo, ni qualsevol de les persones que han intentat trobar-la.
L'últim any, he visitat 6 fisioterapeutes diferents (em moltes ocasions), grans professionals tots i cada un d'ells, 3 metges (traumatòlegs, especialistes esportius...), 2 osteòpates, he demanat consell a molta gent i he fet el que tots m'han dit metòdicament. He descansat mesos sense fer ni una passa, m'han clavat agulles, m'han passat ganxos, "tecar", massatges, gel, calor, apretades... Els meus pares m'han comprat 7 parells de bambes de córrer diferents, a quina millor. He anat a 3 podòlegs diferents on m'he fet 3 plantilles "última generació" que ho havien de solucionar tot. A dia d'avui no he fet ni una punyetera passa amb cap de les dues cames sense notar una molèstia ja sigui gran o petita al bessó, tibial, soli, tíbia... No trobo arguments que em facin pensar que tinc la solució. Sóc pacient, no tinc pressa, tinc il.lusió... però NO TINC UNA SOLUCIÓ. Necessito una solució JA  perquè això no és coherent. A la platja veig gent gran, jove, que corre millor, que corre pitjor, que està en forma, que no està en forma i tots corren... algú em pot dir perquè jo no? No vull fer 90 km a la setmana  fent 3 dies de sèries a menys de 3min/km... vull sortir a fer 40 minuts trote, arribar a casa, i no estar notant el cor a les tíbies.
No necessito ànims, ni vull fer llàstima a ningú, nomes vull una solució. Si us plau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada